• cafe-slusegaard (2)
 • cafe-slusegaard (3)
 • cafe-slusegaard (4)
 • cafe-slusegaard (8)
 • cafe-slusegaard (17)
 • cafe-slusegaard (18)
 • cafe-slusegaard (19)
 • cafe-slusegaard (25)
 • cafe-slusegaard (26)
 • cafe-slusegaard (27)
 • cafe-slusegaard (28)
 • cafe-slusegaard (31)
 • cafe-slusegaard (32)
 • cafe-slusegaard (38)
 • cafe-slusegaard (39)
 • cafe-slusegaard (40)
 • cafe-slusegaard (44)
 • cafe-slusegaard (46)

Alle feriehuse ligger i området Sluseparken med gå afstand til Café Slusegaard – Anjas Julelade, strand, røgeri og havn hvor der kan købes friskfanget fisk.


Alle feriehuse bliver udlejet igennem Novasol.


Man kommer direkte til det pågældende hus hjemmeside for mere information og booking ved at klikke på knappen "Læs mere".


Novasol kan også kontaktes på:


Novasol Bornholm

Øernes Kaj 4, 3700 Rønne

Telefon:39 14 30 35

 Feriehuse og ferielejligheder

I52516, Åbrinken 20, Østre Sømark:

Flot indrettet luksushus med mange lækre detaljer. Huset er opført i førsteklasses materialer og indeholder et dejligt åbent køkken, en flot spisestue og en nydelig og lyst indrettet opholdsstue med komfortable møbler og brændeovn. Der er to lækre badeværelser, hvoraf det ene er stort og indeholder både spabad og sauna. Fra stue og køkken er der udgang til en dejlig stor træterrasse. Husets høje komfort gør det egnet til ferieophold uanset årstid. Huset ligger i et nyt sommerhusområde nær hyggeligt fiskerleje, ægte bornholmsk røgeri og god sandstrand. Der er en trådløs internetopkobling i huset.

I52516_main_01.jpg I52516_associated_01.jpg

I52518, Åbrinken 18, Østre Sømark:

Pragtfuldt luksushus på åben naturgrund i nærheden af god sandstrand, ægte bornholmsk røgeri og lille fiskerleje, hvor I kan købe friskfanget fisk. Huset er lyst og moderne indrettet og opført i førsteklasses materialer. Overalt er der kælet for detaljerne. Det er bl.a. indrettet med et flot åbent køkken, en nydelig spisestue og en stor og velindrettet opholdsstue med moderne møbler, godt lysindfald og en hyggelig brændeovn. Der er adgang til en stor træterrasse fra såvel opholdsstue som køkken og der kan I nyde mange hyggelige timer med udsigt til den flotte bornholmske natur. Trådløs internetopkobling.

I52518_main_01.jpg I52518_living_01.jpg

I52522, Sluseparken 20, Østre Sømark:

I et roligt sommerhusområde med flot natur ligger dette hyggelige træsommerhus på en god naturgrund med plads til at lege og spille bold. Huset er lyst og venligt indrettet med en dejlig kombineret spise- og opholdsstue med pæne møbler og udgang til en god overdækket og åben terrasse. Fra huset er der ikke langt til en god sandstrand og det idylliske fiskerleje 'Bakkerne Havn'. Hos det hyggelige 'Bakkarøgeriet' kan I købe dejlige bornholmske fiskespecialiteter til frokost og aften, og i sommerperioden er der levende musik på stedet. Sommerhusets rolige beliggenhed gør det velegnet til børnefamilier.

I52522_main_01.jpg I52522_living_01.jpg

I52523, Sluseparken 22, Østre Sømark:

Dejligt feriehus lyst og hyggeligt indrettet. Det ligger i attraktivt og fredeligt naturområde nær skøn sandstrand hvor familien kan tilbringe lange dage ved den salte østersø. I nærheden er også en idyllisk småbådehavn og et røgeri. Området er kendt for mange gastronomiske perler, f.eks. er her specialforretninger med chokolade, is, cafeer og restauranter af høj standard. Gratis brænde til brændeovnen.

I52523_living_02.jpg I52523_associated_01.JPG

I52524, Sluseparken 23, Østre Sømark:

I skønt feriehusområde med varieret natur ligger dette dejlige feriehus i fredelige omgivelser. Huset er lyst indrettet med et godt, åbent køkken og en hyggelig spise- og opholdsstue med pæne møbler. På grunden er der plads til boldspil og leg og terrassen giver jer mulighed for at nyde mange gode feriestunder i fred og ro. Fra huset er der ikke langt til en god sandstrand, det idylliske fiskerleje 'Bakkerne Havn' samt det hyggelige og populære røgeri og restaurant 'Bakkarøgeriet', hvor mange bornholmske fiskespecialiteter kan nydes såvel inden- som udendørs.

I52524_main_01.jpg I52524_living_01.jpg

I52525, Sluseparken 24, Østre Sømark:

I dejlige naturomgivelser ligger dette hyggelige træsommerhus på en god naturgrund. Huset er lyst indrettet med et pænt, åbent køkken og en hyggelig kombineret spise-og opholdsstue. Dejlig træterrasse hvor ferien kan nydes i afslappende omgivelser. Huset ligger nær en dejlig sandstrand, et hyggeligt fiskerleje og et ægte bornholmsk røgeri. Gode cykelstier i nærheden. Området er meget velegnet for børnefamilier.


I52525_main_01.jpg I52525_associated_01.jpg

I52526, Sluseparken 13, Østre Sømark:

Dette attraktive træhus, som ligger på en skøn naturgrund, har en pragtfuld havudsigt fra såvel terrasse som stue og spisestue. Huset ligger tæt på en dejlig sandstrand, en idyllisk småbådehavn og et hyggeligt røgeri. Nogle aftener er der levende musik på røgeriet, og der er også mulighed for at leje cykler i området. Dette velbeliggende feriehus giver uanede muligheder uanset årstiden.

I52526_main_01.jpg I52526_view_01.JPG

I52527, Sluseparken 12, Østre Sømark:

På én af Bornholms mest attraktive naturgrunde og i 1. række til havet, ligger dette charmerende poolhus. Den unikke beliggenhed og bevaringen af den oprindelige afdeling med stråtag kombineret med den moderne afdeling, gør dette feriehus til noget ganske særligt. Huset har en lys og venlig indretning med et dejligt stort, åbent køkken, en hyggelig spisestue med direkte adgang til en dejlig træterrasse med en skøn havudsigt. Der er 2 dejlige badeværelser i dette unikke feriehus, og i den separate poolafdeling kan børn og barnlige sjæle rigtig boltre sig i swimmingpoolen, eller sidde i det varme spabad og se ud på den bornholmske natur og havet. Området byder på gode vandremuligheder og på et røgeri med diverse røgede fiskespecialiteter.

I52527_main_01.jpg I52527_pool_01.jpg

I52532, Strandvejen 10, lejl. 1, Pedersker:

Pænt indrettet ferielejlighed med dejligt åbent køkken, nydeligt badeværelse og velindrettet opholdsstue. Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig sydvestvendt terrasse, hvor I kan nyde de mange feriestunder med udsigt til den smukke natur og  den historiske vandmølle. I området er gode vandrestier, et rigt dyreliv og nær til den hyggelige Café Slusegaard og bademuligheder. Parkeringsmulighed på gårdspladsen. Ejer bor på Slusegaard. Nabolejlighed til I52534.

I52532_main_01.JPG I52532_living_01.jpg

I52534, Strandvejen 10, lejl.2, Pedersker:

Pænt indrettet ferielejlighed med dejligt åbent køkken, nydeligt badeværelse og velindrettet opholdsstue. Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig sydvestvendt terrasse, hvor I kan nyde de mange feriestunder med udsigt til den smukke natur og  den historiske vandmølle. I området er gode vandrestier, et rigt dyreliv og nær til den hyggelige Café Slusegaard og bademuligheder. Parkeringsmulighed på gårdspladsen. Ejer bor på Slusegaard. Nabolejlighed til I52532.

I52534_main_01.JPG I52534_living_02.jpg Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere